Grupul Expert Consulting angajeaza un Contabil

29.09.2017

 

  

 

Candidatul ideal

Pentru a avea succes in acest rol trebuie sa fiti o persoana organizata, integra, cu un simt analitic dezvoltat, atitudine proactiva, orientata spre client si rezultate, bun comunicator si capabil sa lucreze in echipa si sa isi stabileasca prioritati clare atunci cand termenele limita se suprapun.

Descrierea jobului

Cautam profesionisti in domeniul financiar–contabil care sa se alature echipei noastre din Bucuresti cu experienta atat in contabilitatea societatilor comericala, cat si in contabilitatea institutiilor publice*. 


Daca sunteti o persoana entuziasta, dornica sa evolueze si sa deserveasca clientii la cele mai inalte standarde de calitate, compania noastra va ofera cadrul ideal si numeroase oportunitati de dezvoltare si acreditare profesionala: participare in misiuni de audit, implicare in relatia cu clientii, crearea newsletterului, specializare in legislatie si spete profesionale.

Principalele responsabilitati 

Scopul principal al rolului este de a realiza toate operatiunile financiar-contabile necesare evidentelor si relatiilor cu institutiile statului, astfel:


Contabilizeaza toate documentelor predate de catre clientii companiei;
o Efectueaza inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, verifica si regleaza balantele de verificare lunare;
o Intocmeste toate declaratiile lunare / trimestriale, urmareste depunerea si arhivarea acestora; 
o Completeaza lunar Registrul Jurnal pe baza balantei de verificare; 
o Completeaza trimestrial sau de cate ori este cazul Registrul de Evidenta Fiscala;
o Completeaza anual Registrul Inventar;
o Efectueaza toate operatiile necesare inchiderii exercitiului financiar si intocmeste proiectul situatiilor financiare semestriale si anuale.

*Contabilitate pentru institutii publice (inclusiv contabili pensionari cu experienta in domeniu).


Cerinte:


- studii superioare in domeniul financiar contabil
- Experienta relevanta de minim 5 ani 
- MS Office – Word, Excel
- softuri de contabilitate
- Limba engleza - avansat

Descrierea companiei

GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL este o companie romaneasca independenta cu o experienta de peste 19 ani in contabilitate si consultanta si de peste 14 ani in audit, avand un portofoliu ce depaseste 200 de clienti. Suntem membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Camerei Romane a Consultantilor Fiscali (CCF). Din aprilie 2014 suntem reprezentanti naționali ai retelei globale TIAG® (The International Accounting Group). Misiunea noastra este de a fi un partener de incredere pentru companiile locale si internationale care au nevoie de consultanta contabila, fiscala sau audit, oferind servicii de cea mai inalta calitate si la timp.